Våra

Ebafarmens Kennel & Hundfoder

Hosabyvägen 12
294 71 Sölvesborg
Foder & Butik: 0736-50 85 37
Kennel: 0708-55 06 71

Våra hundfoder


Hundfoder för alla hundar

En normal, fullvuxen hund brukar i runda slängar äta cirka 2 % av sin kroppsvikt om dagen. Det kan skilja lite beroende på hundens hull, ålder, ras och aktivitetsnivå, men inte mer än med 25 % upp/ner. Mata hunden 1-2 gånger per dag, det är den mest naturliga frekvensen för en hund.

Valpar kan börja äta vårt foder vid ungefär tre veckors ålder och mängden avgörs med hundens antagna vuxenvikt i åtanke. Valpar kan matas två gånger om dagen. Hundar som är dräktiga eller som diar valpar behöver mer mat än normalt.


Ebafarmens allroundfoder Original

Vårt originalfoder är framtaget för att passa alla hundar och består av 82 % färska, animaliska råvaror. Det är berikat med protein och spannmål.


Energifoder för aktiva hundar

Det finns hundar med väldigt aktiv livsstil som kräver mer energi än normalt och för dessa hundar kan vårt hundfoder Energi vara lämpligt. Även hundar som behöver gå upp i vikt kan gynnas av detta foder.


Spannmålsfritt

Både hundfoder Original och Energi finns i spannmålsfria varianter. Här består innehållet i fodren till 92 % av animaliska råvaror från nötvom, kyckling och torsk. Alla våra foder är dessutom vitaminiserade.


Storlek och pris

Våra olika hundfoder kommer i förpackningar om 15 kg och varierar i pris mellan 260-320 kronor/förpackning beroende på sort. Var elfte förpackning är dessutom alltid gratis!


Hundgodis

Alla hundar förtjänar något extra gott när de varit särskilt duktiga, men det är viktigt att man ger sin hund godis av hög kvalitet så att det inte blir något man får dåligt samvete över. I vårt hundgodis finns inga onyttighter utan består av svenska naturprodukter helt fria från tillsatser. I vårt godissortiment finns saker som:

• Kyckling-, lamm- och älgburgare
• Märgknota
• Oxstrupe

Rena delikatesser!

100% omsorg

Gilla oss på Facebook

© 2024 Hundfodermalmö.se. Alla rättigheter förbehållna.