Ebafarmens

Ebafarmens Kennel & Hundfoder

Hosabyvägen 12
294 71 Sölvesborg
Foder & Butik: 0736-50 85 37
Kennel: 0708-55 06 71

Ebafarmens kennel


Sveriges finaste schäfrar

Hund och katt

Ebafarmen började med hundfoder redan på 1950-talet och fortsätter än idag att utveckla detta koncept för att kunna erbjuda högkvalitativt hundfoder åt seriösa hundägare. Men på senare år har en parallell verksamhet tagit form på Ebafarmen, vår schäferuppfödning.


En av Sveriges största schäferkennlar

År 1993 började Ebafarmen med kennelverksamhet, till en början på hobbynivå men idag helt och hållet professionellt. Vi föder upp schäfer och är idag en av Sveriges största schäferkennlar.

Vi ställer höga krav på våra avelshundar, är man en professionell kennel måste visionen med uppfödningen handla om att ta fram sunda, friska hundar som uppfyller kriterierna för en typfull allroundschäfer.

Schäfern är arbetsvillig, lättlärd och har fint, stabilt temperament. Det är en hund som passar lika bra som familjehund, vakthund och lydnadshund. Den tycker om människor och gemenskap och blir direkt en familjemedlem man inte kan räkna bort.


Kurser och coaching

Ebafarmens kennel sätter stort värde på lynne, i vår avel fokuserar vi på social kompetens. Vi håller kurser för hundägare med fokus på lydnad och tävling, dessutom coachar vi gärna den hundägare som vill åstadkomma något speciellt med sin hund, t ex bryta en dålig vana eller lära sig något specifikt.

Vi älskar våra schäfrar och sätter ribban för hundlivet väldigt högt, vilket vi önskar och hoppas att även de som köper våra valpar gör. Vi uppmuntrar givetvis våra valpköpare att ställa ut sina hundar. Vi deltar själva i utställningar runt om i landet och det finns en hel del vinnare med Ebarfarmens namn.


Intresserad av en valp?

Om du är intresserad av att skaffa en schäfer är du varmt välkommen att kontakta oss på Ebafarmens kennel för att se när vi väntar parning eller tillskott. Ibland kan man få vänta ett tag, men våra hundar är väl värda väntan.

100% omsorg

Gilla oss på Facebook

© 2024 Hundfodermalmö.se. Alla rättigheter förbehållna.